Wat doen we

We zijn een informeel MKB bouwbedrijf met enthousiast personeel met kennis van zaken. Hier ligt ook tevens de kracht: openheid en korte lijnen. Niet alleen zeggen wat je denkt en vindt, maar ook kunnen onderbouwen.
Dit stellen opdrachtgevers op prijs. Ogen en oren open houden en open staan voor nieuwe ideeën/processen of innovaties.

Onze werkzaamheden op bouwkundig gebied zijn bijvoorbeeld nieuwbouw / verbouw / onderhoud / renovatie en restauratie en hebben we als doelstelling om kwalitatief hoogwaardige duurzame gebouwen te bouwen.

Wij werken aan de hand van de volgende principes.

Ontwerp:
Op basis van praktische vragen begeleiden we u naar het huis wat u mooi vindt, met een optimale indeling op maat voor uw situatie. Ook kunt u kiezen voor één van onze 'standaard' woningen.

Advies:
We gaan met u door een uitgebreide keuzelijst, zodat u op de hoogte bent van alle details van het huis. Hiermee voorkomen we dat u na de oplevering toch zaken graag anders had gezien. Een belangrijk onderdeel hiervan is het licht-, ventilatie- en verwarmingsplan.

Bouwen:
Onze medewerkers hebben de opdracht te bouwen alsof het hun eigen huis is.
Traditioneel bouwen: Bouwen zoals we van oudsher gewend zijn, maar wel volgens de laatste normen. Het huis zal dus onder andere uitstekend geïsoleerd zijn.
Passief bouwen: Aandacht voor detaillering met als doel zo laag mogelijke energiekosten.
Gezond bouwen: Gebruik van natuurlijke en ademende materialen met als doel een optimaal leefklimaat. Dit op basis van slim gebruik van de natuur.

Ontzorgen:
Tijdens de bouw houden we u op de hoogte van de voortgang en nodigen u uit om een aantal keren de bouwplaats te bezoeken. Het bouwproces moet voor u en voor ons een plezierig traject zijn.